Om Stray Dogs

De strejfende

Hvorfor Stray Dogs?

Stray Dogs (De strejfende) fordi vi intet klubhus har, intet kontingent har, kun glæden ved den fælles interesse. Om du kører tysker, kineser, japaner, pølsevogn eller bedstefar-cykel er fuldstændig underordnet, bare glæden ved at køre er der.
Formålet med Stray Dogs er at at have et samlingssted hvor man kan aftale små ture med meget kort varsel. Samt at kunne aftale og planlægge ture af længere varighed, så som weekends eller ferieture.

Historie

Stray Dogs opstod egentlig som en spøg engang i foråret 2013. Den opstod fordi det var svært at få de ting, som andre klubber planlagde, til at passe ind i vores kalender. Så måtte vi jo lægge hovedet i blød for at finde ud af hvad vi så skulle. Og så opstod tanken om at lave et lille kørefællesskab. Et fællesskab hvor man bare mødes og kører når lysten og tiden er der. Det kan være spontane ture eller ture planlagt i god tid i forvejen, som weekendture eller en hel sommerferietur.

Vores ønsker for Stray Dogs

Vi ønsker at Stray Dogs kan blive et samlingssted for folk med samme interesse som os. Vi har ingen intentioner og intet ønske om at vi skal vokse os store og stærke. Vi ønsker kun at vi kan trives i fred og fordragelighed, og at de (få) medlemmer vi bliver, er mennesker som har samme interesse i MC-livet som vi har. Vi har intet ønske om faste klubaftener eller faste køredage, vi mødes når tid og lyst er der.

Kriterier for medlemsskab

Alle kan, i princippet, blive medlem af vores lille fællesskab. Det kræver kun at man har samme interesse i MC-livet, som os andre.
Et medlemsskab kræver kun at man, ved almen afstemning, findes egnet til optagelse. Det vil sige at de andre medlemmer i fællesskabet mener man har de interesser, der skal til for at være "Stray Dog material".

Medlemmer

Stray Dogs er ikke noget stort fællesskab. Faktisk er det nok en af de mindste fællesskaber man kan finde. Også selv om man leder meget længe Vi stræber ikke efter at blive store. Vi vil bare gerne være en lille flok der trives godt sammen. Men her er de så... Medlemmerne.

Jan

Her er han så, ham der "opfandt" Stray Dogs som en lille sjov spøg i foråret 2013. Har haft kort til MC siden 1974, og har kørt on/off lige siden. Dengang var en MC det billigste transportmiddel, og den blev brugt året rundt. Siden er han dog blevet lidt mere magelig i vintermånederne.

Ulla

Fik interessen for MC engang i 2011, og da der ikke var bagsæder nok til rådighed anskaffede jeg mig en MC i året 2012. Kortet fik jeg i 2013, men ikke uden kamp, da jeg undervejs brækkede anklen fordi en skolecykel væltede. Men... I november 2013 var kortet i hus. Har siden kørt mange tusinde kilometer både i Danmark og ude i Europa.

 

 

Social

About

Siden her er lavet for sjov, bare fordi vi kan. Skulle nogen synes godt om siden er vi selvfølgelig ikke kede af det...