Planer

Aktivitet på denne side

Det vil være ganske naturligt at der vil være størst aktivitet på denne siden om vinteren. Det er om vinteren man lægger planer. Det er om vinteren man ser tilbage på året der gik. Det er om vinteren man lægger billeder ud fra årets begivenheder, når der er sorteret og ryddet op i dem. Så det, der kommer på denne side, vil være de større ture, som er planlagt om vinteren, mens de små sommerture, udflugter og andet vil blive slået op på facebook når behovet er der. Nederst på denne side finder du vores aktuelle planer for indeværende år.

Ferie og touring/ture

For os (de nuværende medlemmer af Stray Dogs) er MC livet mere end træf og torsdags/søndags ture. Den slags kørsel er fin, men vi vil bare gerne lidt mere. Derfor er "rigtige" ture og touring  vores store interesse, og vi dyrker det så meget der er tid til. For os er touring at tage af sted og klare sig med det man kan pakke på sin MC. Ikke noget med følgebiler og den slags. Nej ... Man har det man har, og det klarer man sig med. Hvor meget man slæber med er jo så afhængigt af hvor turen går hen, og hvor længe den skal vare. Det siger sig selv at det kun er kaffen man behøver at tage med på en dagstur, Men varer turen flere dage, så skal man til at tænke lidt.

Det siges at man skal begrænse sig når man tager på tur/ferie på MC. Men jeg ved nu ikke lige .. Vi er blevet for gamle til at undvære bare lidt luksus når vi er ude. Det betyder så at vi nok rejser lidt "tungere" end mange andre motorcyklister. Men til gengæld nyder vi så lidt mere luksus når vi når frem. Dog medbringer vi ikke en grill, som andre - vi kender - ikke vil tage af sted uden. Minimumskravet, for os, er ... Et telt med ståhøjde, bord og stole, fornuftigt kogegrej og komfortabelt natteleje.

Alt det kan fint pakkes på én MC. Ja, der er endda plads til en passager på bagsædet. Er man så kørende på 2 maskiner kan man næsten få alt den luksus man ønsker. Er du interesseret kan du se se her hvordan vi pakker og hvad vi har med på længere ture.

 

Klik på et billede for at se det i stor størrelse.Social

About

Siden her er lavet for sjov, bare fordi vi kan. Skulle nogen synes godt om siden er vi selvfølgelig ikke kede af det...